Wil jij echt jouw hartverlangens leven? Wil jij meer voldoening, succes en magie ervaren? Ik daag je uit voor deze krachtige Instagram challenge.

22.22 Challenge

… meer vervulling, vrijheid en succes in je leven ervaren?
… in verbinding komen met wie jij echt bent en wat je diep van binnen voelt?
… alles loslaten wat jou tegenhoudt om die beste versie van jezelf te zijn?
… op een diep niveau aan jezelf werken met Human Design en hypnose?
… jouw droomleven manifesteren door jouw design te belichamen?

Wil jij graag…

Wil jij graag…

… jouw droomleven manifesteren door jouw design te belichamen?
… meer vervulling, vrijheid en succes in je leven ervaren?

… in verbinding komen met wie jij echt bent en wat je diep van binnen voelt?
… alles loslaten wat jou tegenhoudt om die beste versie van jezelf te zijn?
… op een diep niveau aan jezelf werken met Human Design?

Je weet dat er zoveel meer in jou zit en voelt een diep verlangen om jouw verlangens te volgen. Human Design heeft jou inzicht gegeven in jouw potentieel, maar het lukt je nog niet om helemaal die krachtige versie van jezelf te zijn.

Je wilt beperkende gedachten over jezelf graag loslaten en op een diep niveau voelen dat jij die mooiste versie van jezelf kunt zijn. Je wilt geloven in jezelf! En daarmee jouw droomleven creëren en manifesteren. Maar hoe laat je die beperkende gedachten en overtuigingen los?

Herken je dit? 

Ik daag je uit: 22 dagen, een Hypnose van 22 minuten. Met deze unieke Human Design Hypnoses (enige in NL!) kun jij vanuit huis in de meest krachtige versie van jezelf stappen. De hypnose neemt jou mee op een reis naar je onderbewuste waar jij alles wat jou niet meer dient kunt loslaten en gaat geloven in die mooiste versie van jezelf.

Als jij je 22 dagen, elke dag afstemt op wie jij diep van binnen bent, gebeuren er magische dingen. En ga jij jouw droomleven manifesteren zoals het voor jou de bedoeling is! Jij gaat geloven in jezelf, er komen magische kansen naar jou toe, je ervaart synchroniteit en toevalligheden en durft nu echt in actie te komen. 

En het mooie is, dit gaan we samen doen. Samen met een prachtige groep zielen zodat we elkaar kunnen upliften en empoweren. Jij wordt onderdeel van de 22.22 Community en samen groeien we tot grote hoogten. We starten met een mooie intentie ceremonie op 20 juni 2024. Ga jij het avontuur aan? 

22.22 Challenge

100+ mensen gingen jou voor

Desiree

“Ik heb een prachtige hypnosereis gemaakt. Ik heb inzichten en bevestiging gekregen over hoe ik in het leven sta. Nu, twee weken later, merk ik een nog diepere ontspanning en bevestiging in mijzelf. Ik voel dat ik helemaal oké ben zoals ik mijn leven leef. Dankjewel Samia!”

100+ mensen gingen jou voor

Romana

Ik heb een prachtige hypnosereis mogen maken. Ik heb een bijzondere ervaring gehad, er is veel losgekomen en nu kan ik bepaalde stukken beter verwerken. Ontzettend dankbaar voor de inzichten. 

100+ mensen gingen jou voor

Desiree

Ik heb een prachtige hypnosereis gemaakt. Ik heb inzichten en bevestiging gekregen over hoe ik in het leven sta. Nu, twee weken later, merk ik een nog diepere ontspanning en bevestiging in mijzelf. Ik voel dat ik helemaal oké ben zoals ik mijn leven leef. Dankjewel Samia!

100+ mensen gingen jou voor

Jeanette

Samia weet met haar rust, liefde en openheid een warme en magische hypnose te creëren waarin je onderbewuste aan het woord mag komen, gehoord mag worden. Uit je hoofd en in je hart en ziel. De boodschappen die in mij naar boven kwamen waren heel helder en mooi. Het gaf mij waardevolle inzichten en rust.

Nadat jij je hebt aangemeld ontvang je toegang tot de 22.22 community en de challenge op Instagram (start 20 juni)

(incl. btw)

22 euro

Earlybirdprijs

@samiamulder

Volg mijn journey

1:1 Human Design Day Retreat

Human Design Reading

Soul Message

22:22 Challenge

Contact

Home

Over mij

Gratis chart

Ik ben Samia en het is mijn missie om jou te begeleiden naar een leven waar jij helemaal jouw authentieke zelf mag zijn! Een leven vol vrijheid, voldoening, verwondering en succes.