Vier jaar geleden opende Human Design mijn ogen. Sindsdien is er zoveel veranderd in de manier hoe ik in het leven sta. Het was de start van mijn persoonlijke en spirituele reis. En nu leef ik mijn missie hier op aarde. 

Over mij

Ik zat al een tijd niet lekker in mijn vel en twijfelde vaak aan wie ik nu eigenlijk was en wat ik hier te doen had, leefde een leven dat mij niet meer lekker paste. Ik voelde mij meestal futloos en haalde geen voldoening uit mijn werk. Ik was vooral nog aan het overleven dan dat ik mijn mooiste leven leefde.

Diep van binnen voelde ik dat er meer in mij zat en dat ik mijn leven anders wilde inrichten. Niet meer vast zitten in een gouden kooi, aan een dure hypotheek, in een vaste baan met goede voorwaarden. Maar werk doen waar ik echt passie voor voelde en energie van kreeg, bouwen aan financiële vrijheid, meer reizen en een inspirerend voorbeeld zijn voor mijn kinderen.

Natuurlijk liep ik tegen (innerlijke) blokkades op. Wat zijn nu eigenlijk mijn talenten? Van welk werk krijg ik wel heel veel plezier? Hoe ga ik het financieel doen? Ik brak mijn hoofd over de manier waarop ik mijn leven dan wel wilde inrichten. En was bezig met wat anderen ervan zouden vinden.

Dankzij Human Design en hypnose kwam ik in diep contact met mijn gevoel en mijn zielsverlangens. Leerde ik op mijn gevoel te vertrouwen, brak ik dwars door angsten heen én kwam ik in actie. Leef ik nu mijn zielsmissie en kies ik elke dag weer voor mijzelf. Kies ik voor een leven met onbegrensde mogelijkheden. Heb ik nu mijn eigen bedrijf waar ik andere vrouwen begeleid om zich niet meer klein te houden en ook hun missie te gaan leven. Bouw ik elke dag aan financiële vrijheid en inspireer ik mijn kinderen om dicht bij zichzelf te blijven en voor een leven te kiezen waar zij gelukkig van worden.

We leven in een snelle wereld waarin jij wordt uitgenodigd om voor jezelf te kiezen! Laat mij jouw gids zijn hier op aarde en je begeleiden in je transformatieproces. Laat mij jouw cheerleader zijn die je toejuicht om wie jij bent en wat jij diep in je hart verlangt.

Welk avontuur ga jij met mij aan?

Aanbod

Ik daag je uit om je 22 dagen af te stemmen op jouw Human Design met een hypnotische meditatie. Met als resultaat; meer voldoening, succes en magie in je leven. Ben je klaar om in je grootsheid te stappen, angsten te doorbreken en jouw droomleven te manifesteren?

22.22 Challenge

Voel jij je zoekend in je werk of leven? Wil jij graag meer uit je leven halen? Tijdens deze reading krijg je inzicht in jouw potentieel en weet jij hoe je meer vanuit je gevoel kunt leven. Het brengt je dichter bij jezelf zodat jij weer kunt leven zoals het voor jou de bedoeling is. Ontdek nu de gouden basis van jouw design én leer ook hoe je jouw unieke blauwdruk kunt gaan leven! 

Human Design Reading

Voel jij diep van binnen dat je meer uit het leven wilt halen? Wil jij weten wat jouw zielsmissie is zodat jij echt kan gaan leven zoals het voor jou de bedoeling is? Ontvang dan deze brief van je ziel, helemaal afgestemd op jouw Human Design. 

Soul Message

In één dag een deep dive nemen in jouw design, loslaten wat jou niet meer dient en voelen wat voor jou de bedoeling is in dit leven? Zodat jij helemaal jezelf kunt zijn? Tijdens deze magische dag kom jij in diep contact met jezelf en ga jij een diepe transformatie aan. Na deze dag ben je klaar om jouw droomleven te creëren & te manifesteren.

1:1 Human Design Day Retreat

Zij gingen je voor

Jennie, projector

“Ik heb de reading als heel fijn ervaren. Samia straalt een fijne, rustige energie uit en neemt alle tijd. Je voelt je echt gehoord en gezien. Ik hoop nu dat ik mijn design meer kan ga naleven en dat mijn hoofd wat minder op de de voorgrond is.”

Zij gingen je voor

Karin, generator

Ik was wat zoekend in mijn loopbaan, maar bij Samia heb ik zoveel inzicht gekregen in hoe ik het beste keuzes voor mijzelf kan maken. Ook heb ik heel veel vertrouwen in mijzelf gekregen en weet ik nu welke vervolgstappen in kan zetten. Dankjewel Samia

Zij gingen je voor

Desiree, manifesting generator

Ik heb een prachtige hypnosereis gemaakt. Ik heb inzichten en bevestiging gekregen over hoe ik in het leven sta. Nu, twee weken later, merk ik een nog diepere ontspanning en bevestiging in mijzelf. Ik voel dat ik helemaal oké ben zoals ik mijn leven leef. Dankjewel Samia!

Zij gingen je voor

Annet, manifesting generator

Puur uit nieuwsgierigheid heb ik mezelf deze sessie cadeau gegeven. Ik ben erg enthousiast. De reading heeft me het vertrouwen gegeven dat ik op de juiste weg ben. Daarnaast heb ik ook mooie tools en inzichten opgedaan waar ik meteen praktisch mee aan de slag kan gaan! Aanrader!

@samiamulder

Volg mijn journey

1:1 Human Design Day Retreat

Human Design Reading

Soul Message

22:22 Challenge

Contact

Home

Over mij

Gratis chart

Ik ben Samia en het is mijn missie om jou te begeleiden naar een leven waar jij helemaal jouw authentieke zelf mag zijn! Een leven vol vrijheid, voldoening, verwondering en succes.