Wil je graag weten wat jouw zielsmissie is zodat je meer voldoening uit je leven kan halen? Ontvang nu jouw persoonlijke brief van je ziel en ontdek wat voor jou de bedoeling is in dit leven.

Soul Message

… in verbinding komen met wie jij echt bent en wat je diep van binnen voelt?
… ontdekken wat jouw zielsmissie is in dit leven?
… weten wat voor jou de bedoeling is zodat je meer voldoening kunt ervaren?
… voelen waar jij naar toe mag groeien?
… weten hoe jij keuzes kunt maken die in alignment zijn met jouw zielsmissie?

Wil jij graag…

Wil jij graag…

… jouw droomleven manifesteren door jouw design te belichamen?
… meer vervulling, vrijheid en succes in je leven ervaren?

… in verbinding komen met wie jij echt bent en wat je diep van binnen voelt?
… alles loslaten wat jou tegenhoudt om die beste versie van jezelf te zijn?
… op een diep niveau aan jezelf werken met Human Design?

Je weet dat er zoveel meer in jou zit en voelt een diep verlangen om jouw verlangens te volgen. Je bent niet helemaal gelukkig in je werk of in hoe jij je leven nu hebt ingericht. 

Je voelt dat er nog iets beters en groters op jouw staat te wachten en wilt daar heel graag naar toe groeien. Je voelt dat jij nu klaar bent om echt jouw leven te leven zoals het voor jou de bedoeling is!

Herken je dit? 

Ontvang nu jouw zielmissie zodat jij je weer kunt herinneren wat jouw unieke krachten zijn en purpose is. Jij bent hier voor zoveel moois!

Op basis van jouw Human Design en mijn afstemming op jouw ziel ontvang jij een persoonlijk geschreven brief van je ziel dat jou laat zien wat voor jou de bedoeling is in dit leven. Deze brief zal voor de rest van je leven jouw een prachtig inzicht geven in hoe jij je leven mag inrichten. 

Het helpt je afstemmen op jouw ziel zodat jij passende keuzes kunt maken en een leven met heel veel voldoening gaat ervaren.

Soul Message

100+ mensen gingen jou voor

Desiree

“Ik heb een prachtige hypnosereis gemaakt. Ik heb inzichten en bevestiging gekregen over hoe ik in het leven sta. Nu, twee weken later, merk ik een nog diepere ontspanning en bevestiging in mijzelf. Ik voel dat ik helemaal oké ben zoals ik mijn leven leef. Dankjewel Samia!”

100+ mensen gingen jou voor

Romana

Ik heb een prachtige hypnosereis mogen maken. Ik heb een bijzondere ervaring gehad, er is veel losgekomen en nu kan ik bepaalde stukken beter verwerken. Ontzettend dankbaar voor de inzichten. 

100+ mensen gingen jou voor

Desiree

Ik heb een prachtige hypnosereis gemaakt. Ik heb inzichten en bevestiging gekregen over hoe ik in het leven sta. Nu, twee weken later, merk ik een nog diepere ontspanning en bevestiging in mijzelf. Ik voel dat ik helemaal oké ben zoals ik mijn leven leef. Dankjewel Samia!

100+ mensen gingen jou voor

Jeanette

Samia weet met haar rust, liefde en openheid een warme en magische hypnose te creëren waarin je onderbewuste aan het woord mag komen, gehoord mag worden. Uit je hoofd en in je hart en ziel. De boodschappen die in mij naar boven kwamen waren heel helder en mooi. Het gaf mij waardevolle inzichten en rust.

Je ontvangt je brief na bestelling binnen een 2-3 werkdagen in je mailbox.

(incl. btw)

22 euro

Investering

@samiamulder

Volg mijn journey

1:1 Human Design Day Retreat

Human Design Reading

Soul Message

22:22 Challenge

Contact

Home

Over mij

Gratis chart

Ik ben Samia en het is mijn missie om jou te begeleiden naar een leven waar jij helemaal jouw authentieke zelf mag zijn! Een leven vol vrijheid, voldoening, verwondering en succes.